Wie ben ik?

Ik ben een ondernemende, betrokken adviseur met een resultaatgerichte instelling. Mijn relaties kenmerken mij als een doorzetter, energiek en recht door zee.
In de afgelopen jaren heb ik niet alleen ervaring opgedaan in mijn rol als adviseur maar ook als ondernemer/dga. In 2002 heb ik het kantoor JacobsKottier belastingadviseurs bv opgericht, uitgebouwd en na ruim acht jaar verkocht. Na deze fusie heb ik circa 5,5 jaar als tax partner bij Deloitte gewerkt. Deze ervaring maakt dat ik mij nog beter kan inleven in de ondernemer. Ik houd ervan om een langdurige relatie op te bouwen met cliënten; dat kan alleen als je echt geïnteresseerd bent. Uit cliëntentevredenheidsonderzoeken kwam steeds weer naar voren dat cliënten mijn betrokkenheid, no nonsense mentaliteit en deskundigheid zo waarderen.
In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, hardlopen of lekker koken, eten en drinken. De 3 kinderen studeren door het hele land en komen regelmatig thuis; dat is altijd weer een feestje. Maar mijn grote passie is (zee) zeilen. In dat kader heb ik samen met mijn man besloten om van mei 2016 tot en met augustus 2016 een retourtje Azoren te zeilen als onderdeel van onze gezamenlijke sabbatical. Inmiddels 5.000 zeemijlen verder ben ik uitgewaaid en ben ik weer vol nieuwe energie aan het werk.
fadeInRight